top of page
Vakmanschap

Bent u op zoek bent naar een ervaren vakman op maat van uw behoeften? Dan moet u bij Houtatelier zijn.

Daco Verschelden combineert als schrijnwerker passie voor zijn vak met jarenlange ervaring. Hij levert dan ook kwaliteitsvol werk.

"Respect voor uw wooncomfort blijkt uit alles wat we doen. We werken heel netjes, volgens de gemaakte afspraken."

Door te kiezen voor Houtatelier, kiest u voor vakmanschap, voor een uiterst betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt.

Persoonljike aanpak

Zoekt u een persoonlijke aanpak en advies op maat? Dan bent u bij Houtatelier aan het juiste adres. 

Wie vandaag bouwt of renoveert zoekt een schrijnwerker die zich niet beperkt tot enkele basis timmerwerken. "Als ervaren professional en zelfstandige weet ik als geen ander dat goed schrijnwerk start met luisteren naar de behoefte van de klant, deze correct in kaart brengen. Hiervoor maak ik trek ik graag de nodig tijd uit." Daco Verschelden biedt u graag zijn diensten aan voor het meest uitgebreid timmer- en schrijnwerk. Doe beroep op Daco Verschelden, maak kennis met zijn heel persoonlijke service, want uw bouwproject verdient de juiste aanpak. 

Tevredenheid

Daco Verschelden heeft, met zijn meer dan 27 jaar ervaring én grote liefde voor het vak, zich ontwikkeld tot een veelgevraagd en geliefde schrijnwerker/meubelmaker. Zijn gevoel voor details en zin voor perfectie staan garant voor een goede kwaliteit. Is er toch iets niet naar wens? Dan gaan we alles in staat stellen dit samen op te lossen, want de tevredenheid van de klant is ons streefdoel.

+32475664359 

  • Facebook - White Circle
bottom of page